037/490-104
037/490-103
063/80-44-679
office@meplast.co.rs
O Nama

O NAMA

Počeli smo 1986. kao radnja za proizvodnju brizganih i duvanih proizvoda od plastičnih masa, za različite industrijske potrebe. Posle nekoliko godina obratili smo posebnu pažnju na proizvodnju ofingera i pratećih proizvoda. Nase preduzeće kome smo tada dali ime Meplast, je locirano u Kruševcu i aktivno je u celoj zemlji, i zemljama u regionu.

Najvažniji nam je cilj da za vasu odeću napravimo odgovarajući ofinger po nameni, obiliku i veličini; svesni da izlaganje garderobe na odgovarajućem ofingeru poboljsava imidž i prodaju vase robe.

Na ofingerima Meplast-a može stajati logotip vaseg brenda koji kupac nosi sa sobom, sto ostavlja trajni utisak i za buduću kupovinu. Zato vam nudimo više opcija za personalizaciju, tj. štampanje logotipa.

Uvek smo se trudili a i dalje nastavljamo sa tom praksom da nasim kupcima obezbedimo ofingere gde će se najbolje videti odnos cene i kvaliteta. I zato se kod nas možete snabdeti ofingerima od najjeftinijih (ekonomičnih), do modela za luksuzne butike.

Naša poslovna etika zasniva se na poštenju, integritetu, transparentnosti i tačnosti prema našim kupcima i dobavljačima, koji od početka znaju da uvek ispunjavamo ono sto obećamo.

Nadamo se da će Vam nas specijalizovan sajt pomoći da lakše pronadjete proizvode koji ce zadovoljiti vaše potrebe

About US